If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така като стана дума за изключване на радио и фарове.. да попитам, някой знае ли как мога да направя така, че когато изгася колата/махна контакта радиото да не спира, а да си остава да работи докато не го спра или до определеното време в което спира ?
Така като стана дума за изключване на радио и фарове.. да попитам, някой знае ли как мога да направя така, че когато изгася колата/махна контакта радиото да не спира, а да си остава да работи докато не го спра или до определеното време в което спира ?
Има си вградена функция, виж книжката.
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Момчета наложи се да сменим скоростна кутия на 156 1,8 тс,свсичко е точно но сега киломертажа не помръдва,от къде се оправлява на скоростите имаше само един датчик дали е той?
Момчета наложи се да сменим скоростна кутия на 156 1,8 тс,свсичко е точно но сега киломертажа не помръдва,от къде се оправлява на скоростите имаше само един датчик дали е той?
Благодаря ви!
Цък, той ти е за светлините за задна. Нещо сте пребили по ABS а, оттам и неработещ километраж.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Аз пък такава опция НЕ намирам, а ми e High версия цд-то.
За да не гасне при гасене, ще трябва да се прекъсне проводника в ИСОто, който следи запалването.
Иначе след 20 мин винаги ще си гасне.
И аз прегледах в книжката и видях че трябва да има опция IGN TIME в менюто, но при мен я няма. За кой проводник говориш, да проверя дали не е прекъснат при мен.
А с маслото в кутията как решихте проблема с дървени чепове ли или викаш закакво ти е масло
Кой е казал че няма масло аз питам за едно ти ми говориш простотии.
Не е задължително да даваш мнение само да си в чата.
Закачаш дясната до висящия лагер и наливаш масло ако не знаеш да ти обясня и тогава палиш.
А с маслото в кутията как решихте проблема с дървени чепове ли или викаш закакво ти е масло
явно колега не си наясно че дясната полуоска е направена от две части и за това не е необходимо чепове за маслото но ако предпочиташ така пробвай с чеп и пиши с какво фи чеп си сложил
Comment